Vändra Aveli lahkus Eestist

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aveli Abel
Aveli Abel Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Vändra Aveli

pühkis Eestimaa tolmu jalgadelt ja kihutas mõneks ajaks Soome. Nimelt pajatab SLÕleht, et Avelit olla nähtud oma kohvrite-kottidega laupäeval Soome laevale trügimas.


Vändra Aveli ise meediaga ei suhtle. Seda teeb tema asemel ammu juba ema Ruta, kes siiani ei mõista, miks ajakirjandus tema toreda tütrega nii alatult käitub.

«Ega Aveli pole ise avalikkuse ette trüginud. Teda paluti FHM-i fotosessioonile. Ega Aveli pole süüdi, et ta seal kõige seksikaimaks valiti. Mu tütar isegi ei meigi ennast,» on Aveli ema nördinud.

Vändra Aveli ehk Pärnu Pammy kannatuste karikas sai täis, kui naisteportaali Buduaar.ee lugejad sekspommi Eestimaa maitsetuimaks staariks valisid. Peale selle ilmumist hakanudki blondiin tõsisemalt kodumaalt lahkumise plaani pidama.

Ka ema Ruta kinnitab SLÕlehele, et tema imekaunis tütar kolis mõneks ajaks Soome oma peigmehe Lauri juurde. Lauri töötab Soomes ehitajana. Kunagi kandideerisid noored ka saatesse «Unelmate pulm».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles