Pildigalerii: 10 aastat Simpel Sessionit!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
 Kümme aastat tagasi alguse saanud väikesest Tartu ekstreemspordiüritusest on kasvanud Euroopa suurim võistlus, mis tänavu võõrustab üle kahesaja nimeka rula- ja BMX-rattasõitja.

Ürituse korraldaja Risto Kalmre meenutab, et esimesest Simpel Sessionist 2000. aastal võttis osa vaid paarkümmend sõitjat ja mingit festivali mõõtu sel küll ei olnud.

«Põhimõtteliselt oli tühi plats ja eelarvet ei olnudki – täielikult põlve otsas tehtud asi,» rääkis ta ning lisas, et kuigi üritus on  muutunud mitu korda mastaapsemaks, on eesmärk jäänud samaks – pakkuda ekstreemsportlastele pingevaba sõitmis- ja võistlusrõõmu.

2004. aastal kolis Simpel Session Tallinna ning aastate jooksul on siia kutsutud üha kuulsamaid ja nimekamaid sportlasi. Kalmre sõnul ei olegi tal vaja enam eriti promotööd teha, sest sõitjate seas levivad jutud väärt festivalist kiiresti ja tänavu oli võistelda soovijaid rohkemgi, kui ära mahub. 

Vaata meeleolukaid Simpel Sessioni galeriisid aastast 2000-2009!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles