Simpel Sessionit kajastavad meediaväljaanded üle maailma

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simpel Session Saku Suurhallis
Simpel Session Saku Suurhallis Foto: Liis Treimann
6.-7. veebruaril Saku Suurhallis toimuv Simpel Session 10 on pälvinud taas ohtralt välismaa spordiväljaannete tähelepanu – võistlust on kohapeal jälgimas või end ametlikult kajastama kinnitanud mitmed ülemaailmsed ja kohalikud telekanalid, ajakirjad ja veebiportaalid.

Telekanalitest jõuab Simpel Session 10 Fox televõrku kuuluva ekstreemspordikanali Fuel TV, samuti Fox Sportsi ja Extreme Channeli eetrisse.

Võistlust on pidanud oluliseks juba ette ära märkida ning jooksvate uudistega kursis hoida ka maailma üks suurema levikuga spordikanaleid ESPN http://espn.go.com/action/bmx/index, tõstes uudise koguni oma esindusveebi esilehele. Oma kaamerad on nädalavahetuseks Tallinna läkitanud ka Vene telekanal NTV.

Ajakirjadest on võistlust kohapeal jälgimas ning kajastamas ülemaailmse levikuga BMX-ajakirjad Ride UK Magazine, Dig BMX Magazine, BMX Plus!, Transworld BMX, FatBMX ja Woozy BMX. Võistlust kajastavad teiste seas veel ka üle-Euroopaline Cream BMX Magazine, Prantsusmaa ajakiri Soul BMX Magazine ning Saksamaa Freedom BMX Magazine.

Rulaajakirjadest on kohal ülemaailmsed ajakirjad Skateboard Magazine ja Sidewalk Skatebord Magazine, lisaks Euroopa suurim skate-ajakiri Kingpin Skateboarding Magazine ning samuti üle-Euroopaline Case BMX Magazine fotograafid ja reporterid.

Sessionist kirjutab ka ülemaailmne disaini-, kultuuri- ja ekstreemspordiajakiri Defgrip. Soomest on tulemas skate-ajakiri Hang-up Magazine, Itaaliast Skateboard Magazine Italy ning Kreekast Extreme Magazine Greece. Venemaa ekstreemspordihuvilised saavad Sessionist osa elustiiliajakirja Doski Magazine lehekülgedel.

Suurematest veebikanalitest hoiavad Simpel Sessionil pilku peal action-spordi portaal Mpora, TackyWorld ja viimase harukanalid Soomes ja Poolas, lisaks suur hulk veebiväljaandeid mitmel pool maailmas.

Simpel Session 10 jõuab HD-kvaliteedis otseülekandena freecaster.tv vahendusel ka sadade tuhandete välisvaatajateni üle maailma (eelmisel aastal 180 000 vaatajat).

 

Rohkem infot ja värskemaid uudiseid Simpel Session 10 kohta leiab festivali kodulehelt www.session.ee ja  võistluse Facebooki lehelt www.facebook.com/simpelsession

Kiika pildigaleriid möödunud aasta Simpel Session üritustest! 




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles