Galerii: Hr. Hennessy pidu Glorias

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval, 3. veebruaril väisas Eestit maailma mõjukaima konjakiperekonna esindaja Maurice-Richard Hennessy.

Vanameister tänas restoranis Gloria korraldatud pidulikul vastuvõtul Eesti Kontserti pikaajalise koostöö eest ning koos tähistati ka X.O. konjaki 140.-ndat sünnipäeva.

AS Prike Baltikumi turundusdirektori Armin Mähhari sõnul oli Hr Hennessy Eestisse saabumine ettevõttele suureks auks. Tema sõnul  leidis härra aega võõrustada ka Hennessy edasimüüja, AS Prike, parimaid kliente Hennessy X.O 140.-ndat aastapäeva tähistaval meeleolukal kokteiliõhtul.

 

Maurice-Richard Hennessy on kuulsa Hennessy suguvõsa kaheksanda põlve esindaja. Perekond saabus Iirimaalt Prantsusmaale aastal 1765 ja on tänaseks maailma kuulsaim konjakitootja. Maurice asus perefirmas tööle 25-aastasena ning tunneb peensusteni kogu konjaki tootmisprotsessi – destilleerimisest pudeldamiseni – aga ka kõike, mis puudutab Hennessy müüki või turundust. Tänaseks on hr Hennessy´st saanud ettevõtte tuntuim saadik ja esindaja kogu maailmas.

Vaata pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles