Pärnus toimub suvel suur õllefestival

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Tänavu 23.-26. juunini toimub Pärnu Rannapargis paralleelselt rahvusvaheliste hansapäevadega saksa stiilis kogupereüritus „Pärnu õllefest 2010".


Festivali projektijuhi Oliver Kruusi teatel oodatakse rahvusvahelistele hansapäevadele ligi 100 000 külastajat, kes kõik soovivad head meelelahustust, maitsvat toitu ja kosutavat jooki.

Ürituse „Pärnu õllefest 2010" eesmärk on külastajale meelepärane olla ja pakkuda stiilipuhast õllefestivali koos kõigi võimalike traditsiooniliste ja vähem tuntud
meelelahutusvormidega.

„Teeme omalt poolt kõik, et anda üritusele unikaalne nägu," lubas Kruus. „Läbiv teema on saksa stiil, mille tarvis ehitame festivali territooriumile „Lübecki linna". Loomaks veelgi tõetruumat pilti Saksa linnast, oleme tellinud teenindajatele teemakohased kostüümid. Lavalaudadel astuvad üles tuntud Eesti artistid ning külalisesinejad. Tegevust jagub kõigile."

Kruus lisas, et festivalil on esindatud rahvusköögid, on võimalus proovida kohalikke ja import õllemarke. Proovida saab mänge.

„Pärnu õllefest 2010" algab 23. juunil läbi aegade suurima Pärnu jaanitulega, millega ühtlasi avatakse suvehooaeg.

Piiratud arv sooduspileteid saabub müügile 1. märtsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles