Birgit Õigemeele autoga tehti avarii

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul kella 18.30 paiku põrkas lauljanna Birgit Õigemeelele kasutada antud auto Mere puiesteel kokku trammiga.


Auto roolis olevat olnud praeguseks tuvastamata läki-läkit kandnud meesterahvas. Läki-läkit armastab kanda ka Birgiti kallim Märt Aavik, kellega lauljannat on korduvalt koos nähtud. Keegi õnnetuses viga ei saanud. Liiklus Mere puiesteel oli häiritud.

Birgit ise ütles toimunu kohta vaid: «See (avarii) ei juhtunud minul, ja mul on hetkel väga kiire, nii et ma ei soovi seda kommenteerida. Ma viibin praegu salvestusel.»

Trammipargi dispetšeri sõnul olevat auto trammile lihtsalt ette keeranud.

Kaks aastat tagasi, 2008. aasta veebruaris mõlkis Birgit ära talle Info Auto poolt kasutada antud uue Volvo C30. Kaks nädalat enne seda oli lauljanna saanud oma esmased juhiload. «Jah, tõesti sõitsin reedel pärast kontserti autoga. Ja kuna tee oli libe ja nähtavus halb, sõitsin vastu väikest aianurka,» ütles Birgit toona Elu24le.

Väidetavalt tegi Birgit selle Volvoga hiljem nii tõsise avarii, et auto tuli maha kanda.

Mullu novembrikuus andis City Motors Birgitile tema plaadi «Teineteisel pool» ilmumise puhul kasutada sõiduauto Renault Megane Coupe.

«Megane Coupe on äärmiselt trendikas auto ja sobib seega hästi kokku minu uue albumi helikeelega,» kiitis Birgit toona autot. City Motorsi töötaja andmetel sõitis Birgit selle masinaga juba mõni nädal enne üleandmistseremooniat ja ka siis juhtus väike plekimõlkimine. Uue plaadi esitluse ajaks oli auto teeninduses korda tehtud.

Nüüd, nagu piltidelt näha, on see auto ametlikult mõlkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles