Robert Kõrvits: rulluisutamine on ebaesteetiline

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kõrvits ja Harry Kõrvits
Robert Kõrvits ja Harry Kõrvits Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht
6.-7. veebruarini toimub Tallinna Saku Suurhallis ekstreemspordifestival Simpel Session 10. Juba kümnendat aastat toimuv võistlus tähistab sünnipäeva seni tugevaima ja kuulsaima võistlejate nimistuga, tuues teiste seas kohale ka MTV rulastaari Ryan Sheckleri.

Simpel Sessionilt on aastate jooksul läbi voorinud ka hulgaliselt Eestimaa seltskonnalõvisid. Teiste seas Liisi Eesmaa, Robert Kõrvits, Piret Järvis, Chalice jpt. Elu24 palus staaridel meenutada mõnd seika Simpel Sessionist.


Robert Kõrvits, Simpel Session 05 kommentaator ja R2 saatejuht:

Minu Simpel Session algas 1991. aastal lauluväljakult. Mul oli lai Soome rula. Siis kui 1996. aastal tekkis uus skeidi laine, siis hängisin iga päev koos sõpradega, kes koondasid end NumberOne nime alla.

Ise ma enam ei sõitnud, kuna polnud raha, et lauda osta. Nii et armastusromaan skeitimise ja skeitijatega on mul kestnud kaua. Simpel Session on koht, kus saan näha elu, mille sees mulle meeldib olla. Lisaks saab seal imeliselt aru, kui ebaesteetiline on rulluisutamine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles