Maailmakuulus rulastaar Ryan Sheckler tuleb Eestisse fänne hullutama

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6.-7. veebruaril 2010 näeb Tallinnas Saku Suurhallis toimuva Simpel Session 10 raames  ekstreemspordimaailma kuumimat nime – Ryan Shecklerit.
6.-7. veebruaril 2010 näeb Tallinnas Saku Suurhallis toimuva Simpel Session 10 raames ekstreemspordimaailma kuumimat nime – Ryan Shecklerit. Foto: Simpel Session
Pärast esimest teadet, et Ryan Sheckler Eestisse jõuab, tekkis tema fännide seas elevuselaine. Artiklitele järgnesid kommentaarid stiilis: «Näiteks minu sõbranna läheb Simpel Sessionile ainult Ryani pärast» ning  «Issand, mis vahet sel on, kui mõned lähevad Sessionile ainult Ryani pärast. Olge üldse õnnelikud, et selline superstaar  Eestisse tuleb.»

Lisaks on fännid juba uurinud, kas Ryanile saaks fännikirju edastada ning temalt autogrammi küsida. Kõige selle peale on korraldajad juba mõelnud ning fännid ei pea muretsema, Sheckler leiab nende jaoks kindlasti aega. 

Lisaks on Sheckler  hetkel ametlikult vallaline, seega Eesti fännitaridel tasuks tema liikumistel hoolega silma peal hoida...

Ryan Sheckler on palju  enam kui lihtsalt rulasportlane

Pärast MTV tõsielusarja «Life of Ryan» edu, tekkis Ryanile meeletu fännide hord. Paraku kaasneb suure kuulsusega ka kuulsuse negatiivne külg: kritiseerijad. Ryanit vihatakse ja armastatakse.

«Kuna rulasport jääb näiteks korvpalli kõrval ikkagi nišialaks, siis ei vaata kõik sellele hea pilguga, et ma selle massidesse olen viinud», räägib Ryan.  Inimesed, kes Ryanile kaasa elavad, ei ole rulaspordi fännid, nad on Ryan Sheckleri fännid. 

Seetõttu on Ryanil ka hulga vihkajaid. Näiteks võis ka Eesti netikommentaatorite seast välja noppida: «Kui ma ühte ainsatki 13-aastast ilalõuga seal näen, kes ainult tema pärast tuli, siis annan peksa.», «Nüüd jälle 12-aastased lähevad seda «kobedat» poissi vaatama, mitte võistlust nautima.»

USA Entrepreneur ajakiri nimetas Ryan Sheckleri maailma kolmandaks kõige edukamaks ärimehest ekstreemsportlaseks. Samal ajal kui uue aja kasvavaks trendiks on sportlaste enesereklaam, siis vähesed viivad selle järgmisele tasandile, luues oma nimest brändi ning alustades omanimelisi firmasid.

Sheckleri päevaplaani kuuluvad kohtumised oma suursponsoritega, kellest nimekaimad on Etnies, Volcom, Red Bull, Oakley, Panasonic ja Nixon.

Nagu ka paljud teised kuulsused, lõi Ryan hiljuti omanimelise rõivabrändi, RS by Ryan Sheckler, mille reklaamid ilutsevad New York City  Times Square’il. Lisaks on ta disaininud mitu jalanõud firmale Etnies.  Tema järgmiseks sammuks on omanimeline parfüüm. Sheckleri sissetulek ulatub miljoniteni.

 
2009. aastal soetas Sheckler endale Ferrari F430. Pole just palju 20-aastaseid, kes sedasorti neljarattalise rooli saaks keerata. Oma isikliku Range Roveri pani ta seejärel heategevusoksjonile ning teenis sellega hädas olevatele lastele 200 000 dollarit.

Lisaks alustas Ryan näitlejakarjääri. Tema järgmiseks suurfilmiks on 2010. aastal ilmuv film nimega «Tooth Fairy», kus lisaks temale näitlevad veel Billy Crystal, Julie Andrews, Ashley Judd ja Dwayne Johnson.

18-aastaselt kolis Sheckler vanematekodust välja.  Tema maja on näidatud nii MTV Cribs’is kui ka Hollywood Extras. See 5000-ruutmeetrine, kolmekordne, kodukino ja ookeanivaatega maja ei jää alla megastaar Britney Spearsi majale.

Kui 2006. aastal ei tundnud meedia veel ekstreemsportlase vastu niivõrd suurt huvi, siis MTV reality-sari paiskas Ryani tähe kiirelt kuulsuste taevasse.

 
Kõige muu hulgas kuuluvad Ryani ellu veel pildid tabloidlehtedes, skandaalid, väljamõeldud armuafäärid, eralennukid, peod Hollywoodi kuulsustega jne.

Sheckler on vaieldamatult kõige värvikam ja nimekam kuju rulamaailmas ning teiselpool suurt lompi on tema tuntus võrdväärne Hollywoodi staaridega.

6. -7. veebruaril võistleb Ryan Sheckler Tallinnas Simpel Session 10 ekstreemspordifestivalil ning kõigil huvilistel on võimalus teda oma silmaga kaema tulla.

Vaata  Ryan Sheckler`i tervitust eesti rulafännidele SIIT

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles