Matt Damon loobub Jason Bourne`i rollist?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Damon Jason Bourne´i rollis filmis «The Bourne Ultimatum»
Matt Damon Jason Bourne´i rollis filmis «The Bourne Ultimatum» Foto: AP / Scanpix

Hollywoodi staar Matt Damon teatas, et neljandat korda ei pruugi ta Jason Bourne`i ei mängida.

Damon oli USA luureagendi rollis kolmes Bourne´i filmis -  «The Bourne Identity (2002), «The Bourne Supremacy» (2004) ja «The Bourne Ultimatum (2007), kirjutab Hollywood Reporter.

Damon teatas möödunud aastal, et ta osaleb neljandas Bourne´i filmis, mille võtted peaksid algama 2011. aastal. Pärast seda aga kui režissöör Paul Greengrass  teatas sellest projektist loobumist, on Damon kahtlev.

«Tegelikult on neljas film Bourne´i triloogia eellugu ning rõhk ei ole Bourne´il, vaid teistel tegelastel,» selgitas näitleja.

Ta lisas, et kuna neljanda filmi käsikirja veel ei ole, siis ei ole sada protsenti kindel, et ta neljandat korda Jason Bourne`iks ei saa.

«Kui kellelgi on mõni hea idee neljanda filmi sisu kohta, võtku ühendust Universal Pictures stuudioga,» kommenteeris Damon.

Edaspidi on staaril plaanis režissöörina kätt proovida.

«Kui ma saaksin mingi sellise inimliku materjali nagu seda oli meil Ben Affleckiga kahasse kirjutatud «Good Will Hunting», siis teeksin selle filmi ära,» selgitas Damon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles