Eurovisiooni võitja Alexander Rybak esineb naistepäeval Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2009 - Ott Lepland
R2 Aastahitt 2009 - Ott Lepland Foto: Jelena Rudi

8. märtsil astub Nokia Kontserdimajas üles 2009. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse võitja Alexander Rybak. Euroopa turnee raames toimuvale kontserdile tuleb vabamüüki 1 400 piletit. Kontserdi soojendajana astub üles Eesti superstaar Ott Lepland.

Alexander Rybak võitis ülekaalukalt 2009. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse enda kirjutatud looga «Fairytale». Valgevene juurtega Norra noore laulja ja viiulikunstniku Alexander Rybaki sõnul oli Eurovisiooni võit tema jaoks pika ja järjekindla töö ning harjutamise tulemus.

«Minu mõlemad vanemad on muusikud, seega oli üsna loomulik, et ka mina viiulit asusin õppima. Minu muusikaline taust on klassikalise muusikaga olnud seotud, kuid mõned aastad tagasi hakkasin eksperimenteerima ja erinevaid žanre proovima ning omavahel kombineerima ja nii sündis ka «Fairytale»,» ütles Alexander Rybak.

Tallinnas Nokia Kontserdimajas naistepäeval, 8. märtsil toimuval kontserdil on kavas lood laulja debüütalbumilt «Fairytales», mis saavutas kiiresti müügitabelite esikoha paljudes Euroopa riikides.

Alexander Rybaki tohutu edu pärast 2009. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse võitu jätkub tänaseni – noormees on tuuritanud mööda Euroopat, andes viimase poole aasta jooksul ligi 100 kontserti. Rybak astub üles Nokia Kontserdimaja laval koos Frikar tantsutrupiga, kes esines temaga ka suurel Eurovisiooni laval Moskvas.

Alexander Rybaki kontserdi soojendajaks on valitud Ott Lepland, kelle jaoks on see esimeseks suuremaks avalikuks esinemiseks pärast «Eesti otsib superstaari» saate finaalkontserti.

«Oleme bändiga palju stuudios olnud ja kevadel ilmuva plaadi kallal tööd teinud. Suurepärases saalis ning enne Alexander Rybaki show’d üles astuda on meie jaoks suur au,» kommenteerib Lepland.

 

Piletid 8. märtsil Nokia Kontserdimajas toimuvale Alexander Rybaki kontserdile tulevad vabamüüki sellel reedel kell 10.00 ainult Ticketpro vahendusel. Piletid saab osta Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta enne teisi, juba tänasest, 1. veebruari hommikust. Kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles