Sean Kingston lubab hullumeelselt head kontserti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Kingston
Sean Kingston Foto: AP / Scanpix

R&B ja reggae superstaar Sean Kingston esineb koos live-bändiga Pärnu Vallikäärus juba sel reedel, 25. juulil. Sean lubab, et kontsert tuleb hullumeelselt vägev ja väga positiivne, kuna tema laulud räägivad ainult ilusatest asjadest.



Kingston palub kõikidel eestlastel kindlasti kontserdile tulla, kuna show saab olema võimas ning kohal on palju ilusaid tüdrukuid.

Eelmisel nädalal Tel Avivis, Iisraelis Euroopa tuuri alustanud Sean tänas telefoniintervjuus oma eesti fänne toetuse eest ning ütles, et mida rohkem fännid teda toetavad, seda rohkem ta uusi hitte toodab.

Veel rääkis 18-aastane superstaar, et on heaks eeskujuks oma noortele fännidele, kuna ta ei joo ega suitseta. Oma austajatega suhtleb Sean internetiportaali MySpace kaudu, mida ta enda sõnul lausa armastab, surfates seal pea terve vaba aja.

Fännikirjadele on noormees siiamaani isiklikult vastanud ning plaanib seda teha ka edaspidi kuni see vähegi võimalik on.

Aasta tagasi oma esimese albumi välja andnud Sean, kelle karjäär on sellest hetkest alates ülesmäge läinud, leiab, et see kõik ei ole tema jaoks lihtsalt tulnud. Kuulsuse, varanduse ja tunnustuse saavutamiseks on ta pidanud palju vaeva nägema.

Seani enda meelest on tema karjääri juures kõige raskem pidev maailmas ringirändamine ja kontsertide andmine. Sellegipoolest on Sean oma praeguse eluga väga rahul: «Teen täpselt seda, millest olen aastaid unistanud!»

Sean Kingstonit ja tema live-bändi on kõigil võimalus oma silmaga näha juba sel reedel Pärnu Vallikäärus. Enne rahvusvahelist megastaari astuvad üles parimad eesti staarid ja R&B DJ-d.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles