Eha Urbsalu tunneb end New Yorgis üksikuna

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eha Urbsalu
Eha Urbsalu Foto: Peeter Langovits

New Yorgis elav laulja ja laululooja Eha Urbsalu viibib praegu Eestis paarinädalasel suvepuhkusel. Nimelt laulab kunagine supermodell siinsetes stuudiotes sisse uusi lugusid ning tunnistab, et kaalub ka võimalikku esinemist tuleva aasta Eurovisioonil.

 

«Kõigepealt lindistan siin sisse eestikeelse versiooni laulule «People» ja siis ma kirjutasin eelmisel nädalal Pariisis ühe uue laulu, mille loodan samuti sisse laulda,» pajatas Urbsalu reporter Carolale ning lisas, et uus laul pajatab armastusest, nagu ikka.

Samuti rääkis Eha, et veebruaris teel Eestisse lennukis kirjutatud laul tuleb järgmisel nädalal välja Itaalias.

Miks sa just itaallastele hästi peale lähed? Kas sellepärast, et sa näed välja nagu tüüpiline eestlane?
Kindlasti see aitab, aga tegelikult muidugi kuulevad nad minu laule rohkem raadiost, kui näevad videosid. Neile ilmselt meeldib minu pehme ja mahe hääl. Neile üldse meeldivad rohkem armastuslaulud.

Kuskilt on kuulda olnud, et sa tahtvat ka Tanel Padariga koos laulda. On see tõsi?
Üldiselt jah, ma väga imetlen, mida ta teeb ja ma teeks duetti ja laulaks koos ükskõik kellega, kes on siin hea tegija. Eestis on nii palju häid lauljaid.

Kuidas sul Ameerikas muidu läheb?
Läheb ka nii, et muusika ja vahel mõni modellitöö. Ausalt öeldes on New York mind väga ära tüüdanud. Arvan, et ma järgmine aasta seal enam ei ela. Võib-olla kolin Miamisse. Seal on nii hea ja soe. Seal New Yorgis on väga tihti üksik olla. Kõik on loomulikult fantasiline - tuled ja rahvamassid ja... Aga ma ei tea, kuidagi Eestis on palju armsam.

Kas tunned end New Yorgis üksikuna?
Jah, tõesti tunnen...

Kas oled mõelnud taas näiteks võib-olla Eurovisioonil esineda?
Tegelikult olen sellele tõesti mõelnud, sest seekord tuleb Eurovisiooni finaal minu sünnipäeval 16. mail ja Moskvas. Ja naljakas on see, et 19. mail, kõvasti aastaid tagasi, võitsin ma vene supermodelli tiitli. See oleks nagu aastapäev. Samas, vene keelt ma ju oskan ja päris vahva oleks seal olla.

Kuula katkeid Eha Urbsalu uuest laulust siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles