Jimmy Kimmel: Jay Leno on kitupunn!

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jimmy Kimmel Jay Lenona ja Chevy Chase Conan O'Brienina
Jimmy Kimmel Jay Lenona ja Chevy Chase Conan O'Brienina Foto: AP / Scanpix

Koomik ja jutusaatejuht Jimmy Kimmel naljatas, et Oprah Winfrey saates esinenud rivaal Jay Leno on pealekaebaja.

Hiljuti lahvatas USA telemaastikul suur skandaal, kui telekanal NBC otsustas legendaarsest jutusaatest «Tonight Show» lahti lasta Conan O'Brieni, kes jõudis ametis olla vaid seitse kuud, ning saate Jay Lenole tagasi anda, vahendab Digitalspy.

Kuu alguses kehastus Kimmel Lenoks, avaldades nii toetust O'Brienile.

Kimmel heitis Leno üle nalja ka tolle enda saates ning Oprah'le antud intervjuus tunnistas Leno, et mõnitus tuli talle ootamatu löögina.

Kimmel vastas Leno kommentaaridele oma saate «Jimmy Kimmel Live» avamonoloogis, märkides, et Leno soovis vestelda vaid tema rämpstoidunõrkustest.

«Ütlesin, et peaksime rääkima sellest, mis toimub Jay ja Conaniga, sest inimesi huvitab see,» ütles Kimmel, kelle sõnul lükkas üks Leno alluvatest idee tagasi, sest see teema olevat juba niigi «surnuks räägitud».

«Ta ei mõistnud, et ma tahangi selle surnuks rääkida. Mulle meeldib asju surnuks rääkida. Just nii ma tegingi,»selgitas Kimmel.

«Minu viga oli arvata, et Jayl on midagi muud öelda peale selle, mis repliigikaartidel kirjas. Arvasin, et alustan sellega ja tema paneb vastu. Teate, kunagi oli ta koomik... Kuid ta lihtsalt seisis seal, luges robotina küsimusi ette ja siis läks Oprah'le minu peale kaebama. Vat see oli ootamatu löök,» nentis Kimmel.

«Ta on kitupunn! Ma sain Oprah'ga suurepäraselt läbi ja nüüd on Jay pärast kõik rikutud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles