HND annab homme Saku Suurhallis eksklusiivse kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND
HND Foto: Mart Reinson

Homme, 30. jaanuaril muudetakse vaid üheks õhtuks suurkontsertide toimumispaik Saku Suurhall ajaloos esimest korda ehedaks rockiklubiks. Eksklusiivsel - vaid 300 inimesele mõeldud rocki-peol astuvad üles ansamblid HND, Silverstique ja Cookies.

Ainult üheks õhtuks muutub tavapäraselt tuhandeid inimesi mahutav kontsertpaik väikseks ja hubaseks rockiklubiks. Laupäeval 30. jaanuaril toimuval üritusel «Rock the Arena» ei puudu energiast pakatavad bändid ning DJ’d, kes hoiavad tuju üleval hiliste öötundideni.

Ürituse muudab tähelepanuväärseks, et klubisse mahub vaid 300 kiiremat külalist. Sel lihtsal põhjusel toimub üritusele ka eelregistreerimine aadressil kontsert@sakusuurhall.ee, mis tagab registreerituile kindla sissepääsu vaid 50 krooni eest. Juhul, kui registreerijatest kohti üle jääb, on võimalik soetada pilet ka ukselt hinnaga 100 krooni.

Vahelduseks bändidele pakuvad DJ'd Tanel Tatter ja Martti Leetsar parimaid palu oma plaadivaramust.

Pääs rockiklubisse sissepääsust B1. Uksed avatakse kell 21:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles