Presidendiproua Evelin Ilves on viimased paar aastat kogu oma vaba aja köögis veetnud. Selle tulemusel on temast nii hea söögivalmistaja sirgunud, et ta julgeks end lausa kokaks minna pakkuma.
Evelin Ilves õppis selgeks uue ameti
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Olen viimase aja jooksul ennast lausa hobikokaks koolitanud,» rääkis esileedi väljaandele Naised.
Evelin Ilves on oma uue oskuse üle uhke, sest nagu ta ütleb, on üks asi osata teha süüa kolmeliikmelisele perele, hoopis teine aga valmistada roogasid üheteistkümnele kuni viieteistkümnele inimesele.
«Ärmal teen seda pidevalt ja ega ma siis paku nädalavahetustel sama menüüd,» lausus Evelin ning selgitas, et kuna menüü vaheldub, tuleb korraga ikka mitu erinevat toitu valmistada.