Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Jack Nicholson pidi Hunter S. Thompsoni eest relvaärhvardusel põgenema

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Priit Liiviste
Copy
Jack Nicholson
Jack Nicholson Foto: AP / Scanpix

Jack Nicholsonil tuli minevikus kord legendaarse ajakirjaniku Hunter S. Thompsoni eest põgenedes aknast välja hüpata, kuna too ähvardas näitlejat relvaga, kirjutab femalefirst.co.uk.

Legendaarsel näitlejal tuli filmi «Fear And Loathing In Las Vegas» inspiratsiooniks olnud kurikuulsa kirjaniku püstolitoru eest meeleheitlikult põgeneda.

«Üks esimesi kordi, kui ma temaga kohtusin, tõmbas ta äkki püstoli välja. Mina ja üks minu sõber hüppasime aknast välja,» ütles Nicholson.

2005.aasta veebruaris enesetapu teinud Hunteri teine lähedane sõber, Johnny Depp, võib ka omalt poolt mehe kohta üht-teist põnevat rääkida.

«Ta tahtis täpsust lasta, aga tal polnud sihtmärki. Tal olid aias propaaniballoonid ja ta andis mulle teipi ning mingeid asju, mis olid veidi tikutopsist suuremad ja me asusime neid baloonidele kleepima,» kirjutas Depp ajakirjaniku elust kõnelevas teoses «Gonzo: The Life of Hunter S. Thompson».

«Ma küsisin, et mis asjad need on ja tema vastas : «See on nitroglütseriin.» Ma kustutasin oma suitsu hetkega ära.»

Tagasi üles