72-aastane Jane Fonda plaanib uut aeroobikavideot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Fonda
Jane Fonda Foto: Digital Focus/Scanpix

Kui aeroobikakuninganna Jane Fonda 1982. aastal endanimelise treeningvideo välja lasi, siis müüdi seda 17 miljonit eksemplari. Nüüd on Jane tagasi, plaanides uut harjutuste programmi, seda vaatamata mitmetele operatsioonidele ja titaanist puusale.


72-aastane Jane pühendab oma uue DVD publikule, kes tema arvates kõrvale on jäetud - eelkõige temaealistele, vahendab Telegraph. Ta tahaks jõuda inimesteni, kes on treenimise lõpetanud või pole seda kunagi teinudki.

Esialgse kava kohaselt algavad uue treeningvideo võtted märtsis ning müügile peaks see jõudma 2011. aastal.

Mis aga vaevab Jane'i südant juba praegu? Oma blogis murrab väärikas daam pead selle üle, mida ta küll selga peaks panema. Ta meenutab ammusi aegu, kus neil puudus igasugune eelarve, juuksur ja meikija, kuid ometi sai toonasest aeroobikavideost maailma kõige enimmüüdud video.

Oscariga pärjatud näitlejannal on mitmeid terviseprobleeme, ta kannatab osteoartriidi all ning tegi läinud aastal läbi vasaku põlve operatsiooni, mis teda mõneks ajaks ratastooli sundis. 2005. aastal sai naine endale titaanist puusaliigese ning teda on vaevanud ka seljahädad.

Jane Fonda viimane treeningvideo ilmus 1995. aastal ning kokku on tal neid siiani 23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles