Def Räädu “Ahvid ja klahvid”

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Def Räädu “Ahvid ja klahvid”.
Def Räädu “Ahvid ja klahvid”. Foto: Plaadi esikaas

Rakverest pärit muusikaprodutsentide Arian Levini ja Remi Pruali eelmise aasta jõuludeks valminud "Ahvid ja klahvid" keskendub kõikvõimalikele elu edasiviivatele ja pidurdavatele nuppudele, klahvidele ja päästikutele.


Mullu kümnendat aastapäeva tähistanud ja väidetavalt isegi president Toomas Hendrik Ilvese lemmikute hulka kuuluv Def Räädu hiphopialbum on üsna ajastutruu ja räägib peamiselt ikka Eesti elust.

Mullu presidendi vastuvõtulgi esinenud bändi muusika ja eriti sõnad on kohati üsna geniaalsed, ei julge küll väita, et plaadi algusest lõpuni ära kuulanu ise end mõnes loos ära ei tunne.

Kvaliteedimärki näitab seegi, milline artistide plejaad Def Räädu neljandal stuudioalbumil kaasa lööb.

Eestikeelseid sõnumeid edastavad J.O.C., Chalice, Kadri Voorand, Stupid F, Tommyboy ja teised. Eestlaste kõrval teevad kaasa üleilmset tuntust nautivad UK reggae/dancehall'i vokalistid General "Incredible" Levy ja Maxwell "Serious" D.

Albumil on 15 uut lugu, teiste seas raadiohitid "Kaubaralli auto", "Mikrofon" ja "Meeskonnamäng".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles