Lisades kartulipudrule juustu, saab väga maitsvad juustuküpsised! Küpsistele tekkisid huvitavad kõvad juustumullikesed.
Maitsvad kartulipudruküpsised
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4 dl jahtunud, paksuks läinud kartuliputru
2 dl juustu
2,5 dl jahu
50 g võid
1 tl soola
2 muna
1/4 tl cayenne'i pipart
Vahustasin köögikombainis soolaga või, lisasin ühe muna, vahustasin, lisasin teise muna ja riivjuustu, vahustasin veel, lisasin kartulipudru ja cayenne'i pipraga segatud jahu ning segasin ühtlaseks.
Lasin tordipritsist küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile pulgakujulised küpsised.
Küpsetasin eelkuumutatud 250-kraadise ahju keskmises vahes kaheksa minutit ja ülemises vahes kaks minutit.
www.toidupildid.blogspot.com