Laulusaade andis Jaanus Saagole enesekindlust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Jaanus Saago esinemisest superstaarisaates.
Hetk Jaanus Saago esinemisest superstaarisaates. Foto: TV3

«Eesti otsib superstaari» finaali jõudnud Jaanus Saago ütleb, et tunneb end pärast saates osalemist hoopis teise inimesena.


«Staarisaates omandasin kõva portsu enesekindlust, lavalisest olekust rääkimata,» kinnitas Saago. «Kuulajatega suhelda on nüüd märksa kergem.»



Noormees rääkis, et linnatänavatel ringi liikuda või pidudel käia on raske, sest inimesed teavad teda ja hakkavad järel käima või vaatama.


«Mind vaadatakse nagu maailma imet, mõnes mõttes on see pisut koomiline,» muheleb Saago.



Pärast saadet osales laulja Birgit Õigemeele ja Tanel Padari tuuril «Jõulupuudutus». Mõne superstaariga esines ta Tallinnas rokiklubis Tapper, kus sama laadi üritus tuleb uuesti 27. jaanuaril.



Oma bändiga Crucial Attack on Jaanus Saagol olnud viimasel ajal mitu kontserti. Näiteks tuleb neil ja Led R-il 23. jaanuaril Tallinna Rock Cafes suur esinemine ehk nagu ta ütleb, «kõva küte». «Eesti laulul» osaleb ta Robin Juhkendali projektis, kus laulab tausta.


«Crucial Attackiga töötame albumi kallal. Ise tegelen veel tasapisi lüürilisemalt kõlava muusikaga,» räägib Saago.



Praegul otsib noormees Tallinnas tööd, et jätkata seal edaspidi muusikaõpinguid. «Laulan iga päev ja ajan tavalisi asju,» kirjeldab ta. «Loomingule kulub päris palju aega.»



Kodukülas Suislepas peavad inimesed Jaanust sealtkandi tuntuimaks inimeseks. Tema esinemiste ajal olid asula tänavad tühjad, sest rahvas istus telerite ees ja elas noormehele kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles