Eliis Pärna: ajakirjanikutöö osutus arvatust raskemaks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliis Pärna
Eliis Pärna Foto: Svetlana Zaitseva / SL Õhtuleht
Superstaarisaatest tuntuks saanud Eliis Pärna tõdeb pärast paarikuist ajakirjas Just! töötamist, et ajakirjanikutöö on raskem, kui ta algul arvas.

Eliis läks seltskonnaajakirja tööle, kuna kaalus ülikoolis ajakirjanduse õppimist, sisseastumisel oli aga vaja näidata eelnevalt kirjutatud artikleid, samuti tahtis neiu selgusele jõuda, kas ta ikka soovib ajakirjanikutööd teha, kirjutab SL Õhtuleht.

Mai lõpust alates Just!’is töötanud Eliis pääses ajakirja tööle tänu sellele, et tundis mõnda toimetuseliiget.

Nüüdseks on neiu avastanud, et töö on raskem, kui ta algul arvas – näiteks on tal tekkinud raskusi intervjuudega, kus mitu inimest üheaegselt räägivad ning pärast tuleb nende hääli eristada ja lugu õigesti kokku panna.

Sellest, kuhu Gustav Adolfi gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetanud Eliis edasi õppima pürib, ta veel rääkida ei soovi, kuna ei taha midagi ära sõnuda, küll aga kinnitas noor lauljatar, et jätkab igal juhul muusikaga tegelemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles