Evely Ventsli osaleb Eesti meistrivõistlustel pokkeris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evely Ventsli
Evely Ventsli Foto: Unibet / Matt Edwards

Klubi Privé turundujuht Evely Ventsli osaleb reedel Tallinnas peetavatel Eesti meistrivõistlustel pokkeris.

«Nagu ma aasta alguses ütlesin, siis lubadusi ma ei anna, aga teen oma parima. Kui selline võimalus on, siis miks mitte ennast proovile panna, kogemus on palju väärt. Pole küll viimasel ajal töö ja magistriõpingute kõrvalt palju aega pokkerimängule ohverdanud, aga … eks näis,» on Evely ennustuste tegemisel ettevaatlik.

Reedel Eesti parimate mängijatega võistlustulle astuvale Evelyle on see teine suurem live-turniir; mullu detsembris osales ta Varssavis 400 mängijaga Unibet Openil, kus ta tõusis kahe võistluspäevaga 80 parema hulka.

Järgmised live-turniirid on Evelyl märtsi alguses Budapestis Unibet Openil ning mai lõpus Maltal MariaPoker Openil.

Igapäevaselt mängib Evely pokkeriportaalis www.mariapoker.com, kus ta peab ka oma blogi, mida saab näha SIIN.

Meistrivõistluste raames peetakse laupäeval ka naiste turniir, kus selgub Eesti parim naismängija. Seal osalevad Maria Pokkeri poolt neli naismängijat, kes kvalifitseerusid võistlusele läbi internetiturniiride.

Eesti meistrivõistlused pokkeris toimuvad Tallinnas, Park Hotell ja Casinos ning turniir algab kell 18. Laupäevane naiste turniir algab kell 14.

Võistluste tulemusi saab näha www.mariapoker.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles