Eksmehel oli suhe transseksuaalist Winehouse´i jäljendajaga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Fielder-Civil
Blake Fielder-Civil Foto: AP / Scanpix

Amy Winehouse´i plaan taastada suhe oma endise abikaasa Blake Fielder-Civiliga sai järjekordse hoobi – nimelt jõudis päevavalguse ette väide, mille kohaselt on mehel olnud suhe teismelise transseksuaaliga, kes on Amy Winehouse´i jäljendaja.

Winehouse valmistub väidetavalt selleks, et veebruarikuus Fielder-Civiliga hoolimata vaid pool aastat tagasi jõustunud lahutusest taas abielluda, kuid nüüd see kõik muutuda, kuna üks 17-aastane transseksuaal väidab, et tal on olnud Civiliga suhe alates oktoobrikuust, vahendab WENN.

Mia, kes ootab operatsiooni, et saada naiseks ja jäljendab oma iidoli Winehouse´i stiili, väidab, et Fielder-Civil oli nõus temaga suhet jätkama ka pärast seda, kui selgus, et Mial olid endiselt mehe genitaalid.

«Ta tutvustas mind sõpradele oma uue tüdruksõbrana. Mõne minuti pärast musitas ta mind piljardilaual, aga ta ei teadnud minu transseksuaalsest taustast midagi. Ta tarvitas tualetis kokaiini ja väljus sealt nina hõõrudes,» ütles end Miaks nimetav isik ajalehele The Sun.

«See oli veider. Ma olin närvis, aga ta meeldis mulle, nii et ma läksin sellega kaasa. Ta viis mu hotelli. Ühel hetkel hakkasime me suudlema ja lollitama. Ma lebasin seal ja ta katsus mind üle keha. Siis sai ta äkitselt aru. Ta vaatas mulle otsa ja küsis: «Kas sa oled transseksuaal?» Ma vastasin jaatavalt ja ta lihtsalt naeratas,» lisas Mia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles