Roger Daltrey: Jack Black oleks pidanud saama rokkstaariks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Daltrey
Roger Daltrey Foto: Reuters / Scanpix

Ansambli The Who solist Roger Daltrey palus hiljutises sõnavõtus Jack Blacki, et too lõpetaks näitlemise ning hakkaks täiskohaga rokkariks, kuna Daltrey arvates on Black üsna sarnane Elvis Presleyga.


Daltrey sai Blacki muusikaandest tõelist aimu pärast seda, kui koomik liitus ansamblitega Pearl Jam ja The Flaming Lips, et eelmisel nädalavahetusel toimunud Rock Honors üritusel ansamblile The Who austust avaldada, teatab WENN.

Kõik bändid esitasid peol erinevaid The Who hittide töötlusi, kuid Black paistis Daltrey arvates teiste seast silma ning tema arvates peaks Jack Black ametit vahetama.

«Temast oleks pidanud saama rokkstaar. Kui vaadata Jack Blacki, ükskõik, mida ta teeb... see tuletab mulle alati meelde esimest tunnet, mis minus tekkis, kui ma kuulsin Elvis Presleyt laulmas «Heartbreak Hoteli»,» ütles Roger Daltrey.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles