Jaanuaris minnakse kõige rohkem lahku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brittide uuring väidab, et kõige rohkem minnakse lahku jaanuaris.
Brittide uuring väidab, et kõige rohkem minnakse lahku jaanuaris. Foto: AFP / Scanpix

Kui sinu partner teatab, et teil on vaja rääkida, siis arvesta kõige hullemaga. Nimelt väidab brittide tehtud uuring, et jaanuar on lahkuminemiseks kõige populaarsem kuu.


Suurbritannias tehtud uuringu kohaselt on aasta esimesel kuul ohus tervelt 40 protsenti kooseludest, kirjutab Metro.co.uk.

Uuringust tuli ka välja, et suhte puhul on kõige otsustavamaks perioodiks 16.- 18. kuu. Just siis langetatakse otsus, kas suhe jätkub või mitte. Teisisõnu: esimesed viissada päeva otsustavad.

Käitumispsühholoogi Jo Hemmingsi hinnangul küsivad selle verstapostini jõudnud paarid endalt peamiselt kahte asja - kas me peaksime kokku kolima ja kas tema ongi inimene, kellega tahaksin veeta kogu oma ülejäänud elu.

Psühholoog selgitas ka, et kuna uus aasta juba on psühholoogiliselt selliseks järelemõtlemise ajaks, siis sellest tulenevalt on ka jaanuar kuu, kuhu mahub kõige rohkem murtud südameid ja uusi algusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles