Simon Cowell teenib uue lepinguga üheksa miljardit krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: WENN

Simon Cowellist sai eile Briti televisiooni esimene miljardilepingu-mees pärast seda, kui ta sõlmis tulusa tehingu meelelahutushiiuga Sony.

Järgmise kahe aasta jooksul teenib mees tehingu tulemusena 500 miljonit naela ehk enam kui üheksa miljardit krooni, vahendab mirror.co.uk.

Lisaks saab 50-aastane Cowell oma osa selliste artistide nagu Leona Lewise, Alexandra Burke´i ja Susan Boyle´i albumimüügist. Justkui sellest veel vähe oleks, sõlmib mees teadaolevalt lähima 10 päeva jooksul Suurbritannia telekanaliga ITV 10 miljoni naela ehk umbes 180 miljoni krooni suuruse lepingu.

«Mul on Sonyga palju aastaid olnud fantastiline suhe. Mul on väga hea meel, et me seda ettevõtmist koos alustame,» ütles Cowell.

See tehing on Cowelli jaoks suur edusamm, kuna ta on alati soovinud olla iseenda ülemus.

«Nüüd on ta tõepoolest juhiistmel. Ta tundis ennast enne alluvana, aga nüüd on tal tõeline omanikutunne ja tal on ülimalt hea meel olla külg külje kõrval Sonyga,» ütles lähedalseisev isik teemat kommenteerides.

Lisaks televisiooni ja muusika valdkonnale kavatseb Cowelli firma laieneda ka filmide ja kodumeelelahutuse alale.

Praegu näidatakse «X Factorit» 17 riigis ning «Got Talent» - saateid näitavad 27 riigi telekanalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles