Briti kaubamaja pakub kingitusi lahutajatele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Debenhams on varemgi erilaadsete kampaaniatega silma paistnud. Pildil olevad pesumodellid aitasid pesuosakonda külastavatel meestel naistele sobivat kinki valida.
Debenhams on varemgi erilaadsete kampaaniatega silma paistnud. Pildil olevad pesumodellid aitasid pesuosakonda külastavatel meestel naistele sobivat kinki valida. Foto: UK Press / Scanpix

Briti tuntud poekett Debenhams on leidnud veel ühe seni täitmata turuniši.  


Kui siiani pakuti klientidele võimalust pulmakinke soetada, siis edaspidi on saadaval ka nn lahutuskingid, vahendab Ärzte Zeitung.

Tegelikkuses nimetatud kingitused üksteisest kuigi palju ei erine. Nii nagu värskele pruutpaarile, pakutakse ka lahutajatele voodipesu, köögitarbeid, käterätikuid, plasmatelereid või arvutimänge.

Kaubamaja esindaja sõnul tähendab lahutus tihti seda, et üks partneritest peab oma senise elukoha maha jätma ning kolima uude korterisse, kus esmavajalikud tarbed puuduvad. Selles osas Debenhams appi tõttabki.

Kaubamaja põhjendab uut suundumust muu hulgas sellega, et järjest rohkem ostetakse õnnesoovikaarte, mis lahutuse puhul õnnitlevad ning korraldatakse ka nn lahutuspidusid.

Kaubamaja algatus on brittide seas ka kriitikat esile kutsunud. Pereorganisatsiooni Family Education Trust juhi Norman Wellsi hinnangul on tegu kaubamaja küünilise katsega inimeste õnnetuse pealt kasu lõigata, kirjutas Daily Mail esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles