Kurikuulus Bemmi-Kristjan pannakse lund rookima?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bemmi-Kristjan aka Kristjan Kattai.
Bemmi-Kristjan aka Kristjan Kattai. Foto: Imre Kaas/Õhtuleht
Eelmise aasta septembris Mustamäel narkojoobes trolliliini maha sõitnud ja avariikohal kakelnud Kristjan Kattai ehk Bemmi-Kristjan seisis esmaspäeval kohtu ees. Staažikas riiukukk kahetses südamest tehtut ja peab karistuseks tegema 1192 tundi ühiskasulikku tööd.

Möödunud aasta 7. septembril sõitis Sõpruse pst-l oma BMW maasturiga trolliliinid maha narkojoobes Kristjan Kattai, kes püüdis seejärel ka põgeneda. Ta kakles teda kinni pidada püüdnud linnakodanikega ja püüdis kallale tungida ka sinna tulnud politseinikele. 

Muuhulgas olevat ta korravalvuritele karjunud, et tema Armani jope on ka rohkem väärt kui politseiniku kuupalk.

Bemmi-Kristjaniks tituleeritud kurikael polnud politseile võõras nägu. Vaid nädalapäevi varem kakles ta Hollywoodi ööklubi ees.

18. jaanuaril astus 23-aastane Kristjan Kattai kohtu ette. Mees oli kõvasti alla võtnud ning käitus kohtusaalis vaoshoitult. Kuna mehel rippus käe otsas ka kilekott, siis lootis ta ilmselt otse kohtusaalist koju pääseda. 

Kuna Kristjan võttis süü omaks ja läks kokkuleppemenetlusele, tähendas see ka automaatselt väiksemat karistust. Meest süüdistati kahes erinevas kuriteos. Joobes auto juhtimises ja teisalt narkootilise aine suures mahus käitlemises.

Nimelt tuvastati peale mullust avariid, et Kattai veres oli jälgi narkootikumide kasutamisest ehk et ta oli narkojoobes. Lisaks leiti tema autost ka narkootilist ainet GHB.

Prokurör nõudis mehele selle eest kaheaastast vanglakaristust, mis asendati siiski ühiskasuliku tööga.

Tai poksiga tegelev Kattai on politsei huviorbiidis olnud varemgi. Nimelt tegi Bemmi-Kristjan  kolm aastat tagasi Saku Suurhallile pommiähvarduse.

2006. aasta 8. aprilli öösel helistati kahel korral häirekeskuse numbril 112 ja teatati, et Saku Suurhallis lõhkeb kell kolm pomm. Suurhalllis toimus tol hetkel muusikafestivali «5. element» pidu, kus viibis ligi 7000 inimest, kes kõik hallist välja aeti. Pidu tol korral ei jätkunudki. 

Siis karistati Kattaid 140 tunni ühiskasuliku tööga, lisaks tuli tal kinni maksta kontserdi korraldaja tsiviilhagi, pea 36 000 krooni.

Aasta hiljem oli Kattai taas kohtukulli ees. 2. märtsi õhtul ähvardas ta Tallinnas Kadaka teel asuva restorani ees üht meest. Selle eest karistas kohus teda 15 000 krooniga. 

     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles