Ricky Gervais: McCartney nautis teda pilavaid nalju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Gervais
Ricky Gervais Foto: AP / Scanpix

Briti koomik Ricky Gervais väidab, et Paul McCartney kiitis tema esinemist selleaastase Kulgdloobuste gala õhtujuhina.

Gervais on oma ülesastumise eest, milles sisaldus nalju ka McCartney lahutuse kohta Heather Millsist, saanud vastaka kriitika osaliseks, kuid «Macca» ise olevat naljadega rahule jäänud, vahendab Digitalspy.

Gervais naljatas galal: «Tegelikult tulime me Paul McCartneyga sama lennuga. Ma ei saanud temaga paraku rääkida, sest ma olin esimeses klassis ja tema oli turistiklassis, et raha säästa. Ta kulutas möödunud aastal tohutu hulga raha. Aga ma usun, et me ei peaks talle kaasa tundma. Tal läheb hästi!»

Oma ametlikul koduleheküljel avaldatud teates räägib Gervais galast järgmist: «Niisiis sellised need Kuldgloobused olidki. Ma loodan, et kõik nautisid seda samapalju, kui mina.»

«Ma muretsesin Paul McCartney nalja pärast, aga ta tuli pärast lava taha ja kallistas mind ja ütles, et talle meeldis nali väga, nii, et sellega on kõik korras. Mitte kunagi ära aja ühtki biitlit närvi – reegel number 1.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles