Bändide päeva 15. tulemine

, bändide päeva korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 15. bändide päev peetakse 13. veebruaril Viljandi kultuurimajas.
Viljandimaa 15. bändide päev peetakse 13. veebruaril Viljandi kultuurimajas. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandimaa 15. bändide päev peetakse 13. veebruaril Viljandi kultuurimajas. Osa võtma on oodatud Viljandimaal tantsumuusikat viljelevad ansamblid, orkestrid, duod ja üksikesinejad. Iga bänd saab esinemisaega 20 minutit. Kõigil tuleb täita osavõtuankeet ning repertuaarileht.


Sel aastal on kohustuslikuks palaks üks sõbralugu. Kogu esitatava kava põhikriteerium on tantsitavus.

Muusikuid hindavad tuntud muusikutest koosnev kolmeliikmeline žürii ja nagu ikka bändide parim sõber - publik! Žürii ja publik valivad välja parima bändi, nais- ja meessolisti, instrumentalisti, üllataja jt. Parimad saavad tunnustuse. Õhtul on mitmeid üllatusi, sest tegemist on ikkagi 15. aastapäeva tähistava sündmusega.

Ootame bände osavõtuks registreeruma kuni 22. jaanuarini.

Ka sel aastal anname välja bände tutvustava brošüüri, kuhu ootame infot kõikidelt meie maakonnas tegutsevatelt ansamblitelt (sõltumata sellest, kas nad päeval osalevad). Palume tuua foto, kaks-kolm bändi tutvustavat lauset, koosseisu, kontaktandmed ning 150 krooni koostamistasu 22. jaanuariks kultuurimajja. Seni on nende raamatute järele olnud suur nõudlus ja kogu tiraaž on laiali jagatud.

Meil on üleskutse inimestele, kes on osalenud aastate jooksul bändide päeval muusikuna, žüriis või publiku seas või kellel on olnud muusikutega mujal huvitavaid seiku: teie mälestused, mõtted ja arvamused on väga oodatud!

Bändide päeva piletite müük algab 1. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles