Inga: tegin poisi kulul veidike kurja nalja...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga Foto: Karli Saul
«Kas «Selgeltnägijate»-saatest tuntud Indrek Leibur hakkab oma kaunist kaasast Ingast lahku minema?,» küsis möödunud nädalal üks murelik Elu24.ee lugeja ning lisas kirjale suhtlusportaali lingi, kus Nõia-Ints otsib tööd ning naist. Täna sai aga Elu24 hoopis rate.ee lingi, kus ka Inga saadab väljakutsuvaid signaale seksinäljas mehepoegadele.  

 

Inga, mis teiega juhtunud on? Esmalt möllab Ints suhtrusportaalis, kus otsib salasuhet ja nüüd kiusad Sina mehepoegi vallatute ettepanekutega rate.ee-s. Kas teil on kõik ikka hästi? 

Inga: Jepp, see tõesti meie kätetöö. Üks kutt lihtsalt ajas mulle päris palju keelt kõrva ja siis otsustasime purjus peaga, mees oli ka kõrval, et teeme natuke poisi kulul kurja nalja ja vaatame, kas ta tuleks selgeltnägija pruudiga seda vanainimeste asja ajama. Et kas julgeb või nii.

Aga see jah, päris ammune asi ja seda teemat on juba paljud ka meile näidanud. Aga eks me oleme nüüd targemad ja ei lollita enam inimesi... Väike vimpka käib ju asja juurde, aga nüüd oleme tõsisemad.

Aga hea on kui meil silma peal hoitakse. Nii Intsul, kui ka minul, see ju iga naise unistus... Et ei pea muretsema, mida mees teeb, kohe kantakse ette!!! Meie suhe on esialgu ju üsna värske ja eks aeg näitab, mis sellest saab või ei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles