Staarisaade muutis Anne Arraku elu põnevamaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Arrak sai publikule tuntuks superstaarisaates lauldes.
Anne Arrak sai publikule tuntuks superstaarisaates lauldes. Foto: TV 3

Üks saate «Eesti otsib superstaari» kümnest finalistist, Viljandi kultuuriakadeemia tudeng Anne Arrak nimetab saates esinemist väga kasulikuks kogemuseks, mis on toonud uusi esinemisi ja muid huvitavaid pakkumisi.


Pärast superstaarisaadet on Anne käinud mitmel pool esinemas ja mõni projekt on tal käsil ka praegu, aga need ütleb ta olevat liiga värsked, et täpsemalt rääkida.


«Elu on läinud natuke põnevamaks, kuid üldiselt elan siiski samamoodi kui enne saadet, selle vahega, et nüüd on Tallinna vahest rohkem asja kui varem,» räägib tüdruk.

Neiu ei julge veel ennustada, kas temast saab tulevikus kutseline laulja, kuid jätkab laulmise õppimist, et näha, mida see talle edaspidi annab.

«Sisimas tunnen ikka soovi lauljaks saada,» lisab ta.

Anne proovis läbi lüüa ka Eesti Laulu konkursil, kuid esikümnesse ei pääsenud.

«Võib-olla järgmisel aastal proovin uuesti,» loodab ta. «Kõigepealt tahan Eestis endale lauljana nime teha ja alles siis võib hakata mõtlema välismaa peale.»

Saates kõige kurvemaks hetkeks peab ta esimest väljalangemist.

«Siis oli küll väga kahju: tundsin, et lahkumine tuli liiga vara. Õnneks andis saatus mulle teise võimaluse,» räägib lauljanna. «Kõige ilusamat hetke ei oska ma eraldi esile tuua, mulle meeldisid kõik need neli nädalat, mil saates olin. Teised finalistid ja ka saatetiim olid väga toredad ning said mulle südamelähedaseks.»

Neiu ütleb, et arvas Ott Leplandi võitvat juba esimesest finaalsaatest alates: noormees oli teistest vokaalselt peajagu üle.

Anne sõnul kuulab ta väga vähe muusikat, aga kui kuulab, siis väga erinevaid asju.

«Praegu on mu lemmikmuusikastiilid dubstep ja dnb. Ise teen rohkem džässi, sest see on mu eriala, aga ma arvan, et džässlauljat minust tulevikus siiski ei saa. Pigem kaldun ikka popi, rnb, alternatiivi maailma,» arvab ta.

Neiu ütleb, et saate järel teda tänaval siiski eriti ära ei tunta.

«Mul pole pole nii eripärast välimust kui näiteks Anisel või Jaanusel, aga mulle see sobib, sest nii saan rahulikult tänava peal ringi liikuda,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles