Reedel avas uksed uus ööklubi elektroonilise muusika austajatele!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Rotation 21. jaanuaril CLub Forece-s
Club Rotation 21. jaanuaril CLub Forece-s Foto: forceclub.ee
Tallinna kesklinnas avati reedel, 15. jaanuaril esimene spetsiaalselt elektroonilise muusika austajatele suunatud ööklubi Club Force.

Club Force erineb teistest pealinna klubidest eelkõige oma muusikavaliku poolest. Klubi pakub oma külastajatele ainult kvaliteetset elektroonilist muusikat selle kõigis varjundites ning toob pidulisteni vähemalt ühe välisartisti nädalas. Esindatud on erinevad elektroonilise muusika stiilid nagu electro, house, drum'n'bass techno, trance, electro, hardstyle, hardcore, breaks jne. Muusikasõpradele tõelise elamuse pakkumiseks on klubi varustatud spetsiaalse heli- ja valgustehnikaga.



Uus ööklubi Club Force avas oma uksed peoga Forced Night, mille peaesinejaks oli hittide Dirty Cash, Save Tonight ja High autor Funk-K (Hollandist) ning hetke megahti The Logical Song 2010 autor Sonic-E (Hollandist). Lisaks oli Club Force puldis klubi resident DJ-d Eesti elektroonilise muusika tipptegijate hulgast.



Kõikidelt üritustelt tehtav otseülekanne internetiraadios, annab võimaluse juba enne peole tulemist klubis kõlava muusikaga tutvuda.



Club Force asub Tallinnas aadressil Tartu mnt 63 ja on avatud neljapäevast laupäevani kella 23-05.

Lisainfot uue klubi kohta vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles