Raamat: Anna Nicole Smithi meestel oli homosuhe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Howard Stern (paremal) ja Larry Birkhead
Howard Stern (paremal) ja Larry Birkhead Foto: Reuters / Scanpix

MSNBC telekanali toimetaja Rita Cosby väidab oma varsti ilmuvas raamatus « Blonde Ambition: The Untold Story Behind Anna Nicole Smith's Death», et modell Anna Nicole Smithi meeste Howard Sterni ja Larry Birkheadi vahel oli homosuhe.

Cosby väidete kohaselt tegi Smith selle aasta veebruaris enesetapu, kuna avastas Sterni ja Birkheadi suhte, kirjutab New York Daily News.

Raamatu kirjutanud toimetaja Cosby tsiteerib ka Smithi lähikonda kuulunud Jackie Hattenit, kelle sõnul nägi modell mitu korda, kuidas mehed suuseksi tegid.

Raamatus seisab, et  väidetavalt leppisid Birkhead ja Stern kokku, et Birkhead saab Smithi tütre Dannielynni hooldusõiguse ja Stern saab modelli varanduse haldajaks.

Nii Stern kui ka Birkhead on eitanud homosuhet ja mehed kavatsevad pärast selle raamatu avaldamist Cosby kohtusse kaevata.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles