/nginx/o/2010/01/15/296978t1ha752.jpg)
1,5 l keedetud riivitud kartuleid, 3/4 tl soola, 2 muna ja 1 spl jahu segada ühtlaseks massiks. Täidiseks 4 dl praetud kukeseeni koos 1 hakitud sibulaga, maitsestamiseks soola. Paneerimiseks jahu.
1,5 l keedetud riivitud kartuleid, 3/4 tl soola, 2 muna ja 1 spl jahu segada ühtlaseks massiks. Täidiseks 4 dl praetud kukeseeni koos 1 hakitud sibulaga, maitsestamiseks soola. Paneerimiseks jahu.
Kotlettide tegemiseks laotasin peopesa peale kartulisegu, sinna peale tõstsin rohkelt seenetäidist.
Edasi on kaks varianti, kas koos täidisega kartulikotleti poolik murda pooleks kokku nii, et täidis jääb keskele ja sättida otstest kinni või võtta alumise kartulisegu suurune teine tükk, mis panna täidise peale.
Vormitud kotlette veeretada jahus ja praadida õlisel pannil mõlemalt poolt pruuniks. Mina tegin seda ahjuplaadil 200-kraadise ahju keskmises vahes.