Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Seene-sibulatäidisega kartulikotletid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Seene-sibulatäidisega kartulikotletid
Seene-sibulatäidisega kartulikotletid Foto: Sille Varblane

1,5 l keedetud riivitud kartuleid, 3/4 tl soola, 2 muna ja 1 spl jahu segada ühtlaseks massiks. Täidiseks 4 dl praetud kukeseeni koos 1 hakitud sibulaga, maitsestamiseks soola. Paneerimiseks jahu.



Kotlettide tegemiseks laotasin peopesa peale kartulisegu, sinna peale tõstsin rohkelt seenetäidist.

Edasi on kaks varianti, kas koos täidisega kartulikotleti poolik murda pooleks kokku nii, et täidis jääb keskele ja sättida otstest kinni või võtta alumise kartulisegu suurune teine tükk, mis panna täidise peale.

Vormitud kotlette veeretada jahus ja praadida õlisel pannil mõlemalt poolt pruuniks. Mina tegin seda ahjuplaadil 200-kraadise ahju keskmises vahes.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Tagasi üles