Kes on überseksuaal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: Reuters / Scanpix

Überseksuaal on üks metroseksuaali variante, kuid ta on palju rafineeritum. Temas on rohkem traditsioonilist mehelikkust ja enesekindlust.


Raamatu «Future of Men» («Meeste tulevik») autorite arvates ei ole überseksuaal pelgalt metromehe tuletis, sest tõeline tulevikumees (kes überseksuaal nende arvates on) ei ole mingi üles vuntsitud ja vahatatud poisike, kes teab kõike pintsettidest ja koorivatest kreemidest.

Tõeline überseksuaal toetub oma intellektile ja eruditsioonile, ta on professionaalselt edukas ning on ühiskonnas tunnustatud ja isegi idealiseeritud.

Üks raamatu autoritest, Marian Salzman, peab überseksuaale oma generatsiooni kõige atraktiivsemateks (ning mitte ainult füüsiliselt), dünaamilisemateks ja kõige mõjuvamateks persoonideks. Nad on enesekindlad, maskuliinsed, stiilsed ja pühenduvad igas eluvaldkonnas kompromissitule kvaliteedile.

Überseksuaal ei hooli inimeste arvamusest, ta ei muretse selle pärast, et keegi võiks teda geiks pidada, sest ta teab, et ta seda ei ole.

Samas on überseksuaalid mures kvaliteedi pärast, sest nad püüdlevad täiuslikkust igas asjas - head veinid, sigarid jne.

Maailmas tuntud inimestest võib überseksuaalide hulka liigitada George Clooney, Ewan McGregori, Diddy ja Bono, Eestist näiteks Urmas Sõõrumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles