Kes on retroseksuaal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Retroseksuaal on naturaalne iludus, looduslaps, kes usub, et atraktiivsuse võti peitub igasuguste kosmeetiliste vahendite täielikus vältimises. Ta on tüüpilise metromehe absoluutne vastand.


Briti väljaande Daily Mail arvates on tuntumateks retroseksuaalideks näiteks Jeremy Clarkson ja Rod Stewart ning ekraanikangelastest Starsky ja Hutch ning Batman. 

Täpsema kirjelduse retromehe kohta leiab Dave Besley raamatust «The Retrosexual Manual» («Retroseksuaali käsiraamat»). Toome mõned iseloomulikumad jooned sealt The Suni abil ka siinkohal ära.


Retroseksuaali 10 käsku

1. Retroseksuaal maksab kohtamisel alati. Isegi kui naine seda nõuab - seda parem. Ta maksab ikkagi.

2. Retroseksuaal tuleb sellega toime. Tühi autoaku, sissemurdmine, mittetöötav kaabel-tv, maavärina kahjustused - ta lihtsalt teeb selle ära.

3. Retroseksuaal ei tunnista iial, et tal on suhe.

4. Retroseksuaalil on igal pühapäevahommikul isu praeliha ja kartulipudru järele.

5. Retroseksuaal ei istu autos kunagi kaassõitja istmel, välja arvatud taksos, kuid siis palub ta juhilt, kas ta ei võiks istuda ette.

6. Retroseksuaal ei nuta kunagi avalikult. Kui ta on üksi, siis nutab ta vaid kahel põhjusel: kui tema ustav koer on surnud või kui tema meeskond kaotas poolfinaalis.

7. Retroseksuaalil on kodus terviklik tööriistakomplekt, kuhu kuulub ka vähemalt kolme sorti elektrilisi tööriistu. Teda nähakse neid sageli käes hoidmas ning isegi kasutamas.

8. Retroseksuaal keeldub arstile minemast isegi siis, kui tal on haruldane troopiline haigus, mis tähendab, et ta genitaalid on kohe ära kukkumas. Samas on tal lubatud kõigile teada anda sellest, kui ta vaevleb tavalise külmetuse käes.

9. Retroseksuaalil peab olema vähemalt üks haavaarm koos seda saatva legendiga, mis ei tohi olla lühem kui viis minutit.

10. Retroseksuaal seisab kõrtsis alati püsti. Istekohad on paarikestele ja ajalehe lugejatele.


Retroseksuaali seksijuhis

1. Eelmäng. Palu naisel märku anda, kui ta on «valmis». Sa oled all kõrtsis.

2. Koitusejärgne käitumine ehk mida retromees kunagi teha ei tohiks:
- sosistada: «Anna andeks.»
- nutta
- vanduda igavest armastust.


Retroseksuaali ostukorv

• 12 purki õlut
• pudel Jack Daniels'i
• kaks karriga valmistoitu - ekstra hot!
• kaks purki ube
• kaks pakki kiirnuudleid
• suur kott kartuleid
• suur lihatükk
• tualettpaber
• hiiglaslik tükk odavat juustu
• teepakid
• kuus muna


Kui retroseksuaal otsuseid peab langetama, siis küsib ta endalt vaid kaks küsimust:

1. Kas keegi võib surma saada?
2. Kas see läheb mulle korda?

Ka retroseksuaali kehaliste kontaktide kohta teiste inimestega kehtivad kindlad reeglid.

Tervitamisel on lubatud kaks käepigistust ning südamliku laksu tagumiku pihta tohib anda vaid juhul, kui keegi teatab abiellumisest või lahutusest.

Kui retroseksuaal on ametlikult purjus, siis tohib ta teist meest kallistada, lakkuda ja suudelda, kuid seda vaid juhul, kui ta pärast kaineks saamist 12 tunni jooksul vabandab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles