Baskini estraadietendus põikab Paidesse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

31. jaanuar kell 19 etendub Paide kultuurikeskuse teatrisaalis Vana Baskini teatri estraadietendus «Prügikast 3 ehk Eesti masurka».


Estraadietendust on veel vähem võimalik ümber jutustada kui komöödiat - sellega kaoks kogu üllatusmoment, mis on ju iga etenduse juures oluline.
Seepärast nimetagem vaid tegelaskujusid: erakondlased, ajakirjanikud, parteitöötaja, partissepugeja, laenuandja, töönõustaja, lohutaja, numbrinäitaja.

Et etenduse teises vaatuses filmitakse ajaloolist seriaali Eesti pöördelistest ajaloosümdmustest, ei puudu ka rezissöör, operaator, stsenarist ja ajaloolised tegelased eesotsas Nikolai Karotamme ja Hjalmar Mäega. (JT)

TEAVE

«Prügikast 3 ehk Eesti masurka» on lavastanud Eero Spriit ja kujundanud Jaak Vaus. Mängivad: Anne Paluver, Kadri Adamson, Marika Korolev, Väino Laes, Tõnu Kilgas, Raivo Rüütel ja Raivo Mets.

Piletid hinaga 125 ja 150 krooni müügil Paide kultuurikeskuses ja Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles