Farmi Gabriel hädas parkimistrahvidega

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Realitystaar ja strippar Gabriel Kubjas - narkojoobes autojuhtimine.
Realitystaar ja strippar Gabriel Kubjas - narkojoobes autojuhtimine. Foto: TV3

Staarstrippar sõitis ühele naisele kuuluva BMWga, jättis parkimistrahvid maksmata ja on õige mees pealekauba.


Keegi vene neiu Kristina andnud oma BMW  kasutada Gabrielile, kes parkis masina kuhugi suvalisse kohta ja sai kaela parkimistrahvi - mida ta ei kavatsenudki maksta, kirjutab Õhtuleht. Seepeale sain neiu kaela kohtutäituri, kes tema arvet harvendas.

Gabriel ise seletab, et tegelikult anti see auto talle neiu venna võla katteks, aga jäi tema nimele registreerimata. «Tegu on ühe kutiga, kes mulle mingi aeg tagasi veidike võlgu jäi. Et raha polnud, anti ta õe nimel olev BMW aasta tagasi minu kasutada. Täpsemini - see pidigi päriselt minu omaks saama. Terve eelmine aasta kulus nendele järele jooksmiseks, et asi ära vormistada. Ja vormistamata ta jäigi. Nii et sõidan põhimõtteliselt enda, vormiliselt aga Kristina autoga, seletab Gabriel.

Mis puutub trahvidesse, siis on Gabrieli seletus üliemotsionaalne: «Ah nii, kurat, plika tahab lehe kaudu oma rahaasju klaarida?! Seda ma küll ei uskunud, et asi nii idiootlikuks läheb!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles