Merka: miks meist on jäetud mulje, kui vihastest põrujatest?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Merlyn Uusküla
Lauljatar Merlyn Uusküla Foto: Kaspar Saaremets
«Eesti Laulul põrunud staarid vihased,» ilutses suurelt kolmapäevase Õhtulehe esikaanel. Kaanel olid rivis tumepunaste nägudega Koit Toome, Birgit Õigemeel, Jana Kask ja Merlyn Merka Uusküla.

Koidu ja Birgiti esikaane piltide juurde oli veel lisatud: «Oleme pettunud!» ning Merka ja Jana nägude all seisis: «Miks žürii rahva eest otsustab?» Kõik kaanestaarid kinnitavad, et pole selliseid lauseid ajakirjanikule öelnud, ammugi nii mõelnud. 

«Õhtulehe esikaanel on jäetud minust, Koidust, Birgitist ja Janast mulje, kui vihastest põrujatest. Esikaane fotodel oli  meie portreedele isegi  punast värvi kõvasti juurde keeratud, mis on omamoodi päris naljakas,» naerab Merka.   

Merka enda sõnul polnud tal Eesti Laulu žüriile mingeid etteheiteid. «Ütlesin Õhtulehe reporterile, et mu ootused polnud ka seekord väga kõrged ning kui oleksin edasi pääsenud, oleksin pigem üllatunud olnud.»

«Imestama panigi see, et olin esikaanel lausega: «Miks žürii rahva eest otsustab?», kuigi  tegelikult polnud ma seda nii öelnud ja mõelnud. Täpsemalt  polnud ma rahul hääletussüsteemiga ja sellega, et eesti rahvale esitletakse vaid kümmet laulu, kui selle asemel võiks olla näiteks hoopis kolmkümmend laulu.»

Kokkuvõttes on kõik Õhtulehele intervjuu andnud muusikud artikli sisuga küll rahul, kuid südamest solvunud Õhtulehe kaanel neile vägisi suhu topitud sõnadest ning äärmiselt inetutest piltidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles