1 suur hiina kapsas
500 g hakkliha
1 porru
1,5 tl soola
peenikest pipart
1 dl keetmata riisi keedetult (4 dl keedetud riisi)
1 spl tomatipastat
1 suur hiina kapsas
500 g hakkliha
1 porru
1,5 tl soola
peenikest pipart
1 dl keetmata riisi keedetult (4 dl keedetud riisi)
1 spl tomatipastat
2 muna
2 dl kohvikoort
1 dl piima
0,5 tl soola
Munad kloppida kahvliga lahti, lisada kohvikoor, piim ja sool, segada.
Hiina kapsal eraldada üksteisest lehed, rootsud lõigata õhemaks ning keeta neid mõni minut, kuni on pehmed. Lehed panna nõrguma.
Hakkliha ja porru praadida, lisada maitseained, tomatipasta ja keedetud riis, segada.
Õliga määritud kuumakindla klaasnõu põhja panna pooled hiinakapsalehed, sinna peale hakklihasegu, siis ülejäänud hiina kapsa lehed. Võib teha ka rohkem kihte, igasse kihti panna siis vähem toiduaineid).
Vorm valada üle muna-kooreseguga, küpsetada kaane all 1 tund 200-kraadise ahju keskmises osas.