Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Hiina kapsa ja hakkliha vorm

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Hiina kapsa-hakklihavorm
Hiina kapsa-hakklihavorm Foto: Sille Varblane

1 suur hiina kapsas


500 g hakkliha


1 porru


1,5 tl soola


peenikest pipart


1 dl keetmata riisi keedetult (4 dl keedetud riisi)


1 spl tomatipastat


Kate:

2 muna


2 dl kohvikoort


1 dl piima


0,5 tl soola



Munad kloppida kahvliga lahti, lisada kohvikoor, piim ja sool, segada.



Hiina kapsal eraldada üksteisest lehed, rootsud lõigata õhemaks ning keeta neid mõni minut, kuni on pehmed. Lehed panna nõrguma.



Hakkliha ja porru praadida, lisada maitseained, tomatipasta ja keedetud riis, segada.



Õliga määritud kuumakindla klaasnõu põhja panna pooled hiinakapsalehed, sinna peale hakklihasegu, siis ülejäänud hiina kapsa lehed. Võib teha ka rohkem kihte, igasse kihti panna siis vähem toiduaineid).



Vorm valada üle muna-kooreseguga, küpsetada kaane all 1 tund 200-kraadise ahju keskmises osas.



http://www.toidupildid.blogspot.com
Tagasi üles