Saatekaaslased peavad Woodi endist tüdruksõpra idioodiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie Wood ja Jekaterina Ivanova
Ronnie Wood ja Jekaterina Ivanova Foto: David Aguilera/David Aguilera/BuzzFoto.com

Ronnie Woodi endine tüdruksõber Katja Ivanova ei ole Briti tõsielusarjas «Celebrity Big Brother» osaledes endale just kuigi palju uusi sõpru leidnud – nimelt nimetavad teises sarjas osalejad teda idioodiks.

21-aastane Ivanova on eriti teravalt riidu läinud Hollywoodi madami Heidi Fleissi ja märulimees Vinnie Jonesiga, vahendab London Evening Standard.

«Ta ei ole päris kindlasti väga meeldiv tegelane. Ta ei räägi kunagi. Ta ei ütle kunagi midagi aga itsitab koos Soviga nagu idioot,» ütles Heidi Fleiss, viidates Ivanova ja Lady Sovereigni soojadele suhetele.

Jalpallurist Hollywoodi staariks saanud Jones mõnitas tõsielusarjas Ivanova naeru ja neiu voodil puhanud Fleiss kaebas: «Nad mõlemad käituvad nagu idioodid. Sov vingub ja hädaldab kogu aeg. Neil ei ole kunagi oma arvamust ega oska nad midagi kommenteerida. Nad ainult istuvad ja itsitavad nagu idikad.»

Briti räppar Lady Sovereging, Fleiss ja Ivanova on esimesed kolm staari, kes peavad reedel publikuhääletuse ette astuma, et otsustada, kes neist tõsielusarjast lahkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles