Lopsakad naised vallutavad moemaailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omamoodi teerajajaks nn normaalsete naiste kaasamises võib pidada ka kosmeetikafirma Dove paari aasta tagust reklaamikampaaniat.
Omamoodi teerajajaks nn normaalsete naiste kaasamises võib pidada ka kosmeetikafirma Dove paari aasta tagust reklaamikampaaniat. Foto: PA Wire/Scanpix

Kõhnade modellide aeg hakkab läbi saama, sest järjest rohkem näeb klantspiltidel ka lopsakamaid kaunitare. Pahvaka värsket naise ilu toob lugejateni ka moeajakirja V-Magazine viimane number.


Tegu on uue aastakümne trendiga ning tagasitulekuga naiselikkuse juurde, kirjutab Bild. Küllap seetõttu on ka V-Magazine naiselikele kumerustele lausa eraldi väljaande pühendanud.

Ehk ei olegi mõtet nii meeleheitlikult kaloreid lugeda, kui võib välja näha ka selline, nagu modell Tara Lynn?

Koos oma modellidest kolleegide Candice Huffine'i, Michelle Olsoni ja Marquitta Pringiga tõestab Tara, et ümarad naised sobivad ühtmoodi hästi nii Gucci supeluskostüümi kui ka Armani teksapükstesse.

Meie omalt poolt jääme lootma, et ka siinsed kaupmehed ja butiigipidajad seda mõistavad ning riiulitele ka number 36st suuremaid rõivaid viitsivad soetada.


Kogu kaunist galeriid lehitse lähemalt SIIT!

Või klõpsa ükshaaval SIIT, SIIT ja SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles