Superstaaristaar Anis ja tema bändikaaslased sõimlevad Orkutis roppude sõnadega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: Karli Saul

Kas Anisele on kuulsus pähe löönud või ei saa bändi Ignorance teised liikmed temast enam hästi aru?


Orkuti lehekülgedel on käimas tuline kähmlus superstaari-Anise ja tema (eks)kamraadide vahel. Kas Anis pöördub tõesti soolokarjääri poole ja jätab sõbrad kuivale? Kas vanadele semudele ei mahu Anise populaarsus enam pähe? Kuidas seletada selliseid sõnavõtte suhtlusportaalis

Orkut

(kirjaviis muutmata)?

Andre: «einh siis on hästi raisk! ma ütlen aind seda et Anis sa oled ikka jumala vinge tüüp ja edu sulle sinu loometeel ja tänks et mu kidra ära lõhkusid! proovi see kuradi faking kuulsus enda peast minema lüüa ja ole inimene edasi türa küll! umbe tegijaks said omast arust vms w?`putsi einh jh vahet pole kuradi Sa aja ise oma pooletoobist putsi edasi ja hoia kõvv nh! ja siit kerge moraal Anise lubadused on nagu soe sitttttt. aitäh head ööd! Vituhigi»

Anis: «Andre, väga mööda paned. Ja ma ei lõhkunud su kitarri ära, mida sa ajad ja ära nussi mulle selle a la kuulsuse pasaga näkku, see ajab kettasse. Teil kõigil on selline hoiak minu suhtes lihtsalt, eelarvamus. Ja üleüldse on anus ja kuulsus ja muu pask hell teema minu jaoks, palun seda sitta mitte puutuda. Aitäh.
Ja okei, tunnistan...ma konkreetselt unustasin ära prooviaja, või pigem ei jõudnud netti, et seda vaadata. Mul on koguaeg tegemist, busybusybusy. Seega jeh, sorri. Puht inimlik apsakas.»

Andre: «aga Anis vaatame tõele näkku nii see on et see kuulsuse pask hakkas pähe Sulle ja ma arvan et kõik arvavad et nii see on. ja see kidravärk et kui SInu käes ta oli ja peale seda enam ei töödanud siis ilmselgelt oled sina see kes ta ära lõhkus aga jh mis seal enam.»

Nagu näha, on Anisel liiga palju tegemist, et vana bändi prooviaegu meeles pidada, samas on tal piisvalt aega, et laenatud kitarr (väidetavalt) tuksi keerata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles