Eesti kuumima metroseksuaali uus aasta algas tormiliselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kuumim metroseksuaal Vaido Neigaus R2 Aastahiti galal 3. jaanuaril 2010 Telliskivi depoos
Eesti kuumim metroseksuaal Vaido Neigaus R2 Aastahiti galal 3. jaanuaril 2010 Telliskivi depoos Foto: Erakogu
Staarmodelli- ja poplaulja ning Eesti kuumima metroseksuaali, Vaido Neigausi uus aasta algas tormiliselt. Ilus poiss läks 3. jaanuaril lahku oma kallimast, mõtles tõsiselt imagomuutusele, kolis 6. jaanuaril uude luksuskorterisse ning vajab hädasti turvameest. 

3. jaanuaril, Raadio 2 Aastahiti gala toimumise päeval, otsustas staarlaulja Neigaus teha lõpparve oma kallimaga. 

Miks? 

«Ma tegin seda, kuna ma ei suutnud seda enam taluda... Miks ma piinan ennast! Suhtes on valiku tegemine keeruline teekond ja ma tahtsin selle lihtsamaks teha inimesele, keda ma siin ilmas kõige rohkem hindasin.»

Kuidas haavu lakud? 

«Sellest  valust aitavad välja muusika ja šoppamine. Teen endale väikese muudatuse... Veel ei tea mida, aga tunnen et tahan muuta oma välimust.. Võib-olla vajan ilulõikust? Või hoopis reisi?»

Südamevalus piinlev laulja otsustas juba samal õhtul oma katkirebitud südant lappida ühe mehise pidutsemisega ning suundus vapralt R2 Aastahiti galale. Kui üritus oli juba pea  lõpusirgel, siis garderoobist jopet võtma minnes tormas staari poole üks hull noormees ja võttis tal kõvasti ümbert kinni ning kallistas.

«Oh my God, ma ei teadnud kes ta oli, aga tegin kisa ja turvamehed ajasid ta minema. Mänedzeriga rääkisime, et nüüd on mul vist küll juba turvameest vaja. Lahkudes tõttasime ruttu oma hõbedase Mercedese poole ja läksime Club Hollywoodi.»

6. jaanuaril koitis aga metroseksuaal Neigausi elu õnnepäev: «Sain oma tuttava maakleri kaudu nii vägeva korteri ja nii hea hinnaga... Varsti teen soolaka. Korteris on saun...jeee...»

«Sain ka oma armastatuga kokku. Saime oma jutud räägitud... Saime nutta ja sain ka «sedasamust». Me jäime sõpradeks ja mul on hea meel, et nii läks. Ta on liiga tore inimene, et tema peale vihane olla. Elu läheb aga edasi ja kindlasti kutsun teda veel enda juurde külla.»

«Hetkel olen aga vallaline. Täiega tahaks mingit kräkki tõmmata... Kanep on jama... Tahaks kokaiini, ma pole seda veel proovinud...»

Elu on lill! Edu Sulle, Vaido Neigaus, uuel aastal ka Elu24 poolt!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles