Rohkem kui kilo kooki ära söönud mees tegi külma arve

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tallinnas Fahle restoranis sõi üks mees eile ennelõunal ära rohkem kui kilo jagu kooki, kuid arve tasumise hetkel teatas, et tal polegi raha.

Fahle restorani sisse astunud kolmekümnendates mees tundus restoranirahvale algul pisut kohmetu ja äraolev, sest sees jalutas ta esmalt ringi ja otsustas kiiresti magusat tellida, kui teenindaja tema poole pöördus, kirjutab Õhtuleht.

Ettekandjale hakkas asi kahtlane tunduma, kui mees sõi esmalt ära neli napooleonikoogi tükki, seejärel veel neli ja lõpuks veel kolm tükki teist kooki.

Fahle restorani ühele omanikule Erkki Lillele teist nii kummalist juhtumit ei meenugi ning teda paneb imestama, et maial mehel 1,3 kilost koogist süda läikima ei hakanud.

Mees oli vaikne ja rahulik nii siis, kui ütles, et ei suuda maksta, kui ka siis, kui garderoobis politseid ootas. Politseile osutus mees juba tuttavaks ja talle koostati väärteoprotokoll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles