Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Britt pani end kogemata viieks tunniks hüpnoosi alla

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Britt pani end kogemata hüpnoosi alla.
Britt pani end kogemata hüpnoosi alla. Foto: AFP / Scanpix
Hüpnoosikursused läbinud Briti mees pani peegli ees oma oskusi harjutades kogemata iseennast viieks tunniks hüpnoosi alla.

27-aastase Helmut Kichmeieri leidis tema naine Joanna, kirjutab Ananova.

Mõõganeelamisega tegelev mees, kelle lavanimeks on Hannibal Helmurto, hakkas hüpnoosiga tegelema selleks, et terariistad libedamalt alla läheks.

Omaette peegli ees harjutades juhtus aga, et Kichmeier pani end kell kümme hommikul kogemata hüpnoosi alla ja ärkas alles kell kolm pärastlõunal, kui naine ta leidis.

Mehe transiseisundist välja saamiseks pidi Joanna tema pea kohal hoidma telefoni, mille teises otsas rääkis hüpnoosiõpetaja. Naise sõnul meenutas hüpnotiseeritud abikaasa talle zombie’t.

«Üritasin talt küsida, mis valesti on, aga ta ei vastanud ja siis nägin tema selja taga diivanil raamatut pealkirjaga «Hüpnoosimeditsiin vaimule»,» meenutas Joanna.

«See oli avatud leheküljelt 45, kus räägiti hüpnootilisest tuimestusest ja ma mõistsin, et midagi on valesti. Siis märkasin, et raamatu kõrval oli kiri tema mentorilt doktor Robertsilt ja teadsin kohe, mida tegema pean,» lõpetas naine.

Märksõnad

Tagasi üles