Spordiklubi reklaam: tulnukad panevad kõigepealt paksud nahka!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti spordiklubi püüab priskemaid inimesi solvangutega treenima saada.
Briti spordiklubi püüab priskemaid inimesi solvangutega treenima saada. Foto: FINBARR O'REILLY/REUTERS
Inglismaal Bristolis on lahvatanud skandaal spordiklubi ümber, mis reklaamib ennast lausega, et tulnukad söövad paksud inimesed esimestena ära.

Kampaania eesmärk on jõulude ja aastavahetuse söömingutega lisakilosid kogunud inimesi treenima meelitada, kirjutab Ananova.

Reklaamplakatil on rohelise tulnuka pilt ja kiri «Ennetav terviseteade! Kui tulnukad tulevad, söövad nad esimesena paksukesed ära.»

Allpool on lisatud sooduspakkumise info, mis kutsub inimesi Cadbury House’i hotellis asuva spordiklubiga liituma.

Mõnede kohalike elanike meelest ei kõlba selline lähenemine aga kuhugi. «Ma pole ülekaaluline, aga selline asi on minu meelest äärmiselt solvav ja üleolev – kuidas see siis veel neile tundub, kes tõesti ülekaalulised on?» kurtis Vicky Palmer, kes pärast reklaami nägemist spordiklubiga ühendust võttis ja kaebuse esitas.

Klubi esindaja Jason Eaton teatas aga, et kummalist reklaamikampaaniat pole kavas lõpetada.

«Tulnukakampaania töötati välja pilava reaktsioonina tõsiasjale, et tavaliselt võtavad inimesed jõulude ajal kaalus pisut juurde. Me ei soovi kedagi solvata,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles