Anu Saagim tegeles suvel Saaremaal koerapoegade päästeoperatsiooniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval jätkus Suure Venna majas heategevusülesanne «Pidu» ning taaskord lahkus vabatahtlikult, aga saate tootjate süül majast üks elanik.

Hommikul said Suure Venna maja elanikud taas üllatava uudise.

Majast oli lahkunud Susanna koos koera Daisyga.

Nimelt korraldas Suur Vend eelmisel õhtul ilutulestiku, mis hirmutas naise neljajalgset sõpra.

Maja peremees pakkus küll võimalust külastada loomaarsti, kuid perenaine keeldus sellest, kuna loom tundis end juba paremini. Hoolimata sellest tegi Susanna otsuse vabatahtlikult majast lahkuda.

Anu ja teised mängijad ei suutnud sellist asja küll alguses uskuda, kuid Johanna tõdes lõpuks, et see oli koerale ilmselt ka parim lahendus, sest looma koht ei ole Suure Venna majas.

Enne päeva esimest ülesannet sarjast «Pidu» rääkis Saagim teistele majaelanikele, kuidas ta päästis ühel suvelõpu päeval Saaremaal kaks koerapoega, kes olid kinni seotud ning nälgima jäetud tema naabermaja lähedusse.

«Helistasin naabritele ning ütlesin neile kõvemad sõnad. Kuid siis selgus, et nad ei olnud loomadest teadlikud ning nad ei suudaks kunagi midagi sellist teha,» lausus skandaalitar.

Samal ajal oli Saaremaa suvekodus külas ka Anu abikaasa Ristomatti koos Soome fotograafiga, kes osalesid samuti loomade päästeoperatsioonis.

Koerapojad koju toodud, ei saanud Saagim neid olude sunnil endale jätta, kuid appi tõttas neil külas olnud fotograaf, kes otsis neile kodud meie põhjanaabrite juures.

Anu vaktsineeris loomad ja tegi neile passid ning siis saigi sõit nende uude kodusse alguse.

Üks koertest läks linnakorterisse elama ning teine kolis maale.

Õnneks seekord said koerad päästetud, kuid sellele järgnes natukese aja pärast samasugune juhtum lähedal asuvas metsas, kuhu taaskord oli koerapoeg kinni seotud ja nälgima jäetud.

«Kuulsin siis oma poja sõpradelt, et nii ongi külades tavaks saanud. Kui sünnib liiga palju koera- või kassipoegi, viiakse nad metsa ja jäetkase nööriga kinni seotuna nälgima,» kurtis Anu majaelanikele.

«Kuid ma ei suuda kõiki loomi ka Soome tuua ja seepärast helistasin ma Kuressaare loomakaitsesse ning rääkisin loo neile ära,» jätkas Saagim.

Siis aga algas päeva esimene ülesanne nimega «Poliitika pidu» ning loo lõppu ta ei saanudki lõpuni rääkida.

Jori ja Esko, kes esindasid kahte erinevat poliitilist jõudu pidid väitlema Suure Venna poolt antud teemadel ning teised majaelanikud said anda hääle sellele, kelle ideed olid südamelähedased.

Kui Suur Vend jääb nende väitlusega rahule, saavad mängijad heategevuspotti sada eurot lisaks.

Enne järgmise ülesande sooritamist said majaelanikud auhinna «Ära naera» ülesande sooritamise eest. 

Kõik olid väga õnnelikud, sest selleks oli massaaž.

Värske vaimuga said nad aga asuda päeva teise ülesande juurde.

Ülesande «Firmapidu» jaoks pidid nad endi hulgast valima kaks ülemust, kelleks said Anu ja Johanna ning neile lisaks ka assistendid, kelleks olid Niko ja Aleks.

Saagim ja Johanna istusid kohvitassid käes kontoritoolil ning nende abilised keerutasid neid ühe koha peal kümme korda ning seejärel sõidutasid koos tooliga laua juurde.

Laua juures pidid ülemused jooma kohvitassi tühjaks ja kümne minuti jooksul sööma ära kausitäie küpsiseid.

Mõlemad vaprad naised said sellega hakkama.

Kuid sellega nende ülesanne veel ei lõppenud, sest järgmisena pidid nad kuulama telefonis teiste majaelanike moonutatud hääli ning ära arvama, kellega on tegemist, et teenida kümme eurot iga õige vastuse eest.

Anu tundis kümnest häälest õigesti ära üle poole, kuid sadat eurot nad heategevuspotti ei saanud ning pidid leppima kaheksakümne euroga, sest kaks vastust läksid neil valesti.

Viimaseks ülesandeks said assistendid joonistada paberile majaelanikud ning nende ülemused Anu ja Johanna pidid ära arvama, kes praegustest või majast lahkunud elanikest on pildil.

Mõlemad arvasid kümme pilti õigesti ning heategevuspotti kogunes veel sada eurot.

Õhtul andis Suur Vend teada, kui palju raha sel nädalal majaelanikud heategevuspotti korjasid.

Summaks oli 980 eurot. Kokku on mängijad teeninud 4607 eurot, mille annetab kogu mängu võitja enda poolt valitud heategevusfondi või asutusse.

Eile toimus majas ka hääletus, mille käigus selgitati välja, kes lähevad pühapäevasesse otsesaatesse.

Nendeks on sel korral Jori (7 punkti kaasmängijatelt), Niko (5 punkti) ja Esko (3punkti).

Anu jäi hetkel veel oma kolme punktiga joone alla.

Mängijad ise saavad tulemustest teada alles pühapäeval.

Reedel on taas Suure Venna majas nädalavahetuse pidu.

Milliseks see kujuneb? Elu24 annab sulle teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles