Electra paljastas oma elu kõige piinlikuma hetke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electra H&M poe avamisel
Electra H&M poe avamisel Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Televisioonist ja raadiost tuttav sumehäälne kaunitar Ilomai Küttim ehk Electra, kes on hetkel hõivatud «Eesti tippmodelli» saatega, rääkis Buduaarile oma elu kõige piinlikumast hetkest.

«Olen paaril korral - kohtudes inimesega, kelle talendist väga lugu pean - kogenud seisundit, mille kohta on inglise keeles tabav väljend «starstruck». Suhtlemine pole minu jaoks kunagi vähimaidki probleeme tekitanud, hiljuti aga tardusin täielikult, kui tekkis võimalus vestelda ühe tuntud inimesega, kelle loomingut juba kaua imetlenud olen,» tunnistas Electra.

«Vähe sellest, et kõnevõime kaotasin, ma ei suutnud isegi põrandalt silmi tõsta ega talle otsa vaadata. Viisakusfraaside järel tundsin, et on parem selg keerata ja vestlusest loobuda. See polnud üks nendest hetkedest, mis tekitab piinlikkust teiste, vaid just iseenda ees. Väliselt suutsin väärikuse säilitada, kuid sisemiselt oli sellise võimaluse mitte ära kasutamine minu jaoks arvatavasti elu suurim läbipõrumine,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles